https://www.creative-cables.hr/4_creative-cables BIP44-E27-2

E27 zidni ili stropni nosač svjetiljke za sjenilo – IP44 vodootporan

Novi proizvod'

Na lageru u centralnom skladištu

8,90 €

- +

Veliki rezultati s malim proizvodom. E27 grlo za sjenilo savršeno je rješenje za osvjetljavanje bilo kojeg prostora. Patentiran od strane Creative-Cables, ovaj proizvod se izdvaja po svojim smanjenim dimenzijama i modernim, jednostavnim linijama koje, u kombinaciji sa sjenilom omogućit će vam stvaranje upečatljivih svjetlosnih kompozicija prema vašem ukusu. Nije potrebna stropna rozeta, grlo za žarulje E27 može se izravno montirati na bilo koji zid ili strop.

Zahvaljujući posebnoj membrani koja štiti unutarnji sloj, ovaj proizvod ima zajamčeni stupanj zaštite IP44 što ga čini prikladnim za vanjsku upotrebu - ispod nadstrešnice, na terasi ili maloj terasi - ili u kupaonici, blizu ili iznad ogledala.

Gdje se može koristiti ovo grlo za svjetiljku?

Svestranost ovog proizvoda čini ga jednostavnim za korištenje u različitim okruženjima: kuhinja, terasa, nadstrešnica, ulaz i još mnoga mjesta. Kompaktan dizajn i smanjene dimenzije olakšavaju uklapanje u bilo koji prostor i s bilo kojim sjenilom ili abažurom.

Zašto biste trebali koristiti grlo E27?

E27 grlo za žarulju jedno je od najčešćih na tržištu. To je djelomično zbog njegove jednostavnosti upotrebe: sve što trebate učiniti je pričvrstiti žarulju u E27 priključak, i voilà! Žarulja će biti dodatno osigurana zahvaljujući svom vijčanom spoju koji osigurava čvrsto pričvršćivanje unutar držača svjetiljke, uvelike smanjujući rizik od slučajnih padova i oštećenja.

Još jedna prednost grla za žarulje E27 je impresivna svestranost proizvoda. Isti držač svjetiljke kompatibilan je s raznim vrstama žarulja, što ga čini savršenim za korištenje u brojnim različitim prilikama i čini vaše lampe dugotrajnim, bez ograničenja roka upotrebe.

E27 grlo za žarulju je iznimno pristupačan i široko prodavan dodatak.

Što znači IP44 stupanj zaštite?

Stupanj zaštite IP44 označava stupanj zaštite grla za žarulju s navojem za sjenilo od fine prašine i vlage. Prva znamenka označava da je grlo svjetiljke zaštićeno od čvrstih predmeta većih od 1 mm, dok drugi broj 4 znači da je zaštićeno od prskanja vodom. Dakle ovaj Creative-Cables držač svjetiljke odličan je odabir za uporabu na otvorenom i može donekle izdržati teške vremenske uvjete, ali ne smije biti izravno izložen kiši.

Više detalja

 
Više informacija

Tehničke specifikacije:
Grlo za svjetiljku s termoplastičnim prstenom i PVC brtvama. Za sjenilo.

  • E27 navoj
  • Napon 220-240V
  • II Klasa
  • IP44 Protection Degree
  • Mjere Ø 50 mm, visina 60 mm
  • Stezaljke za čvrste i savitljive kablove od 0,75-1,5 mm2

Proizvedeno u Italiji

Ce certificirano

Vijci i tiple za zidnu montažu nisu uključeni u pakiranje.

 
Tehnički list
Tip proizvodaGrlo za lampu za sjenilo
OkruženjeVanjska, Unutarnja
PrekidačNe
Stupanj zaštiteIP44
MaterijalTermoplastika
NavojE27
Temperatura boje2700°K
Jakost svjetlosti-Lumen640 Lm
Download PDF
 
Dobava robe

Roba koju imamo na skladištu u Hrvatskoj obično se isporučuje u roku od 1-4 radna dana nakon primitka uplate.
Ako na hrvatskom skladištu trenutno nemamo robu, isporuka robe je oko 10-14 dana.
U iznimnim slučajevima isporuka robe može se produžiti, u ovim iznimnim slučajevima klijent će biti unaprijed obaviješten.
Sastavljeni proizvodi iz kategorije "Sastavljeni proizvodi" (npr. SnakeBis, Pauk viseća svetiljka, Posaluce,...) dostupni su na zahtjev.
Ako je vaša narudžba hitna, raspitajte se najprije o dostupnosti robe telefonski ili mailom.
Za više informacija kliknite ovdje.

16 drugi proizvodi iste kategorije:

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, također su kupili i

Izbornik