Cage: potpuno novi pristup rasvjeti

Tražite modularni luster u pravom Creative-Cables stilu? Cage je odgovor na svaku vašu potrebu zahvaljujući svom čistom obliku koji obuhvaća kabele za stvaranje blistavih i jedinstvenih visećih svjetiljki. Volimo o njima razmišljati kao o plutajućim skulpturama!

Okrugli ili četvrtasti?

Dostupni su u 3 različite završne obrade: crnoj ili bijeloj od reciklirane plastike i prozirnoj od polikarbonata.

OKRUGLI

Napravljen od 6 elemenata, jednostavan za sastavljanje, Cage je okrugla struktura koja spaja kabele stvarajući scenografske i originalne oblike, prave plutajuće skulpture.

ČETVRTASTI

Napravljen od 4 elementa, jednostavan za sklapanje, Cage je četvrtasta struktura koja povezuje kabele stvarajući scenografske i originalne oblike, prave plutajuće skulpture.

Promijeni oblik

Ako se umorite od trenutnog dizajna svog lustera, promijenite izgled svoje svjetiljke svaki put kada to poželite jednostavnim dodavanjem novih Cage elemenata na vaš trenutni luster ili promjenom položaja postojećih dijelova.

Fascinantni i jedinstveni oblici stvoreni pomoću naših kabela ono su što ovu svjetiljku doista čini pravim plutajućim umjetničkim djelom.

Mali savjet ... Neka vaša kreativnost uzleti i pomaknite Cagea na različite visine. Imat ćete bezbroj lampi u jednoj i nikad vam neće dosaditi!

marcello ziliani

Marcello Ziliani rođen je 1963. godine u gradu Brescia, u znaku Riba. Godine 1988. stekao je diplomu arhitekture na Politecnicu u Milanu, s Achilleom Castiglionijem kao mentorom (i učiteljem bez premca). Odlučio je usmjeriti svoj rad na dizajn, razvijajući projekte u raznim područjima kao što su dizajn interijera, rasvjeta, nadopuna, dizajn kupaonica i ureda, kolekcionarstvo, odjeća također povezana s ranim fazama djetinjstva, dizajn kazališne scene, grafika i komunikacija, koordinacija dizajna, art-direction i izložbe. Njegov glavni fokus je održivost, "dizajn usmjeren na čovjeka" i "agilna produktivnost". Zanemaruje apsolutizme i nepokolebljive zone komfora, govori tiho i aktivno sluša. On čvrsto vjeruje da je svaki projekt duboko u sebi ambicija spremna poletjeti.

Marcello Ziliani

Što ti možeš učiniti?

Upotrijebite jedan Cage držač ili isprobajte više kombinacija kako bi sastavili različite oblike koji čine vašu osobnu "kreaciju lustera". Ne postoji ograničenje osim vaše mašte i hrabrosti da djelujete u skladu s njom!


Izbornik