Osvijetli vanjske prostore za posebnu večer sa šarenim Creative Cables rasvjetnim sustavima.

Zašto odabrati LUMET

READY-TO-USE RASVJETA

Sustav Lumet ti omogućuje stvaranje vanjske rasvjete koja se lako instalira i demontira. Savršen je za večeri provedene na otvorenom s prijateljima, kod kuće ili na odmoru!

OTPORAN NA VLAGU

Vodootpornost IP44 znači da se Lumet System žaruljice mogu instalirati u vanjske prostore, čak i tijekom najvlažnijih večeri, ali ih je potrebno skinuti prije svakog pljuska.

PO TVOM DIZAJNU

Karakteristike Lumet sistema su lako dizajniranje prema tvojim potrebama. Ako se tvoji zahtjevi promijene, ponovni redizajn sistema je jednako jednostavan!

GOTOVI KOMPLETI

RASVJETA SPREMNA ZA UGRADNJU

Lumet žarulje u nizu, idealne su za osvjetljenje vanjskih prostora kao što su vrtovi, terase i sjenice, rasvjeta koja je jednostavna za instalaciju i uklanjanje. Komplet nudi cjelovito rješenje, dostupno u različitim duljinama i bojama. Sav potreban pribor uključen je u ovaj set: kabel pravokutnog presjeka, držač svjetiljke, utikač i kuka, dostupni u bijeloj ili crnoj boji.

Ready-to-install solutions

Create your own personalized Lumet String Light

1 - ODABIR KABELA

Odaberi između više od 20 nijansi kabela pravokutnog presjeka presvučenih tkaninom koji najbolje odgovaraju tvom stilu. Kupi onoliko metara koliko ti treba za osvjetljenje vanjskog prostora.

2 - DIZAJNIRAJ RASPORED ŽARULJA

Odaberi potreban broj grla za žarulje i posloži ih prema svojim potrebama. Voliš li više „gole“ žarulje ili želiš dodati sjenilo? Budući da se žarulje u nizu ne trebaju spajati žicama na klasičan način, instalacija je vrlo jednostavna!

3 - DODAVANJE PRIBORA

Dizajniraj svoj Lumet sistem dodavanjem odgovarajuće dodatne opreme, poput utikača za izravno povezivanje sistema na sustav za napajanje i kuke za postavljanje svjetla gdje god želiš. Ili se može upotrijebiti posebnu spojna kutija ako želiš produžiti svoje žarulje u nizu ili povezati dva niza.

4 - DOPUNJAVANJE LUMET SUSTAVA

Nakon što posložiš svoj niz, preostaje samo dodati završne detalje! Odaberi žarulje navoja E27 koje najbolje predstavljaju tvoj stil iz naše ponude i pronađi inspiraciju za sjenila u našem katalogu, dodajući ih tamo gdje je potrebno!

NAPADAJTE SE

String Light Lumet

Zidni držač za String kablove

Tekstilni električni kabel

E27 crno termoplastično grlo

for Lumet System

Tekstilni električni kabel


Izbornik