O nama

Creative-Cables: Dodir talijanske strasti

Creative-Cables je mlada tvrtka (osnovana 2008. godine), sa sjedištem u Torinu, u sjeverozapadnoj regiji Piemonte.

Naš tim od 20 ljudi kombinira različite vještine; neki imaju tradicionalno znanje u tekstilnoj industriji, dok drugi imaju stručnost u dizajnu, web tehnologijama i znanju logistike.

Naš cilj je proizvesti visoko kvalitetne kabele iz najšire palete tkanina i isporučiti ih kupcima diljem svijeta. Mi smo uvijek u potrazi za novim kombinacijama boja i materijala za stvaranje novih stilova i tekstura. Naši kabeli su u potpunosti u skladu sa svim standardima certificiranja EU, što je izuzetno važno u našem izboru komponenti.

Kad god je moguće, odabiramo sirovine talijanskih i europskih proizvođača, jer ističemo kvalitetu, a ne cijene.

Hvala vam na povjerenju, i ne zaboravite da budete kreativni!

Creative-Cables diljem svijeta

S više od 2.500 narudžbi isporučenih svakog mjeseca diljem svijeta, Creative Cables predstavlja najvećeg proizvođača tekstilnih kabela u svijetu.

Trenutno imamo 19 web stranica od Italije do sjeverne Europe, od SAD-a do Australije (kompletan popis na ovoj stranici). Lokalna skladišta diljem svijeta nam omogućavaju niže troškove dostave, kao i lokalno osoblje koje učinkovito brine za korisnike. Umrežavanje preko 19 zemalja omogućuje nam da smo kreativni i da učinkovito razmjenjujemo nove ideje.

Creative-Cables Hrvatska

O tvrtki KSL-Studio d.o.o.

KSL Studio d.o.o kao pružatelj profesionalne glazbene-svjetlosne opreme na slovenskom tržištu se pojavljuje od 1991. godine i kao uvoznik od 1994. Tijekom tog vremena postali smo tvrtka koja osim kvalitetne ponude vrhunskih proizvođača ozvučenja, profesionalne opreme za rasvjetu, multimedijalnih proizvoda, auto akustike i navigacijskih sustava, kupcima također pruža savjetodavne projektne usluge, servis i održavanje.

Praćenje trendova i inovacija u svijetu, stalno usavršavanje i želja za ukupnu kvalitetu je pokretačka sila za razvoja naše tvrtke. Zato je naša najnovija proširena ponuda namijenjeno krajnjim korisnicima, arhitektima i dizajnerima.

Vrhunske rasvjete belgijske tvrtke su idealno rješenje za bilo koji dom ili najzahtjevnije arhitektonske projekte. Svoje kreativne ideje možete ostvariti s različitim bojama, uzorcima i teksturama električnih tekstilnih kablova talijanske proizvodnje (Creative Cables), koji s dekorativnim svjetiljkama dočaravaju željenu atmosferu u bilo kojem domu ili poslovnom prostoru.

Prednosti našeg poduzeća su projekti s vrlo sofisticiranim izvedbama i idejama, jer se posvećujemo kupcima, te možemo zadovoljiti i najzahtjevnije zadatke u području zvuka, svjetla i multimedije. U zadnjih dvadeset godina smo stjecali iskustva također u inozemstvu s edukacijom i sa svojim projektima. Mi smo fokusirani uglavnom na projekte po zahtjevima kupaca, koji su ponekad vrlo složeni, ali uvijek jedinstveni.

TEŠKO JE ZA NAS LAKO I ŠTO JE ZA DRUGE NEMOGUĆE,ZA NAS JE MOGUĆE

Testimonial

@CreativeCables est top: bons produits, prix attractifs, livraison rapide... Les concurrents parisiens sont hors sujet!

MOLOTOV Gloss from Twitter France

Great seller highly recommended, speedy delivery, thank you.

Madshopper*11 from Ebay UK

Lieferung , Qualität und Kundenservice ist sehr gut. Ich würde in diesem Shop wieder einkaufen. Die Auswahl ist auch groß.

Dagmar B.Verifizierter Käufer from Creative-Cables DE

Gran variedad para elegir. Buen precio. Enviado inmediatamente y recibido en muy pocos días. Una forma fantástica de mejorar el aspecto de las lámparas de techo.

Manuel Comprador Verificado from Creative-Cables ES


Recently Viewed

No products

Menu