Izbor naših najzanimljivijih proizvoda: 10 ekskluzivnih ideja za osvjetljenje koje se mogu naći samo u Creative-Cables!

Izbor naših najzanimljivijih proizvoda: 10 ekskluzivnih ideja za osvjetljenje koje se mogu naći samo u Creative-Cables!

1 - Archet (to)

Proizvedeno i dizajnirano u Italiji, patentirano rješenje za stvaranje bočnih svjetiljki koje možete postaviti gdje god želite. Za upotrebu vam nije potreban izvod struje iz zida: samo odaberite Creative-Cables proizvod spreman za upotrebu, poput Snake ili SnakeBlis. Zbog svoje lagane strukture od prozirnog polikarbonata koji se savija u skladu s obješenom težinom, Archet (To) se uklapa elegancijom i diskrecijom u vaš prostor.

Arche (To) može držati svjetiljku ili sjenilo maksimalnog promjera 70 cm.
-Idealno za: ljubitelje elegantnih rješenja


 

2 - kabel za String Lights lanac

Lampe u nizu su naš potpuno prilagodljiv sustav osvjetljenja za vrtove, balkone i terase. Odabirom dodatne opreme (utikač, kuka, grlo za String Lights) možete sastaviti željenu duljinu svog svjetlosnog lanca i osvijetliti ono što želite: Grla se vrlo jednostavno montiraju na točno određeno mjesto duž kabela, sami ih rasporedite kako vam odgovara, na primjer više lampi iznad stola za blagovanje ili tek nekoliko uz ogradu balkona. S String Lights naravno možete stvoriti i fantastičnu, modernu unutarnjurasvjetu!
- Kabel je dostupan u više boja i sigurno ćete pronaći onaj koji odgovara vašem ukusu (pastel, fluo, cik-cak, sjajni, juta) 
- Idealno za: vrtnu, balkonsku ili rasvjetu sjenica

- za stvaranje prave atmosfere: odabirom toplih žarulja stvorite romantičnu atmosferu ili odaberite šarene žarulje za vesele vrtne zabave

 

 

3 - Decentralizatori

Zidni i stropni decentralizatorimali su, ali neizostavni elementi za pomicanje viseće svjetiljke ili vješanje kabela sa stropa na mjesto gdje je svjetlost potrebna. Zahvaljujući neutralnim bojama, oni su vidljivi samo ako to zahtijeva projekt.

Savjet!

Svi smo se susreli s situacijom gdje izvor struje nije centriran iznad stola. U tim situacijama ovi elementi, bez puno bušenja i građevinskih radova dovesti će vašu lampu baš na pravo mjesto. Upotpunite ih s zanimljivom bojom kabela i imati ćete potpuno prilagođenu i dekorativnu rasvjetu.


 Dostupni u dvije verzije, svaka u tri boje
- Idealno za: one koji žele rasvjetu gdje im odgovara bez puno građevinskih   radova
- Odaberite kabel u boji i točne duljine koja vam je potrebna

 

4 – Creative Tube

Creative Tube su cijevi, kanalice ali i puno više od običnih cijevi prekrivenih tkaninom: zahvaljujući metalnim žicama koja se protežu cijelom dužinom cijevi, s Creative Tubes možete dovesti struju nadžbukno gdje vam odgovara i serijski spojiti prekidače i utičnice gdje trebate. Pogodni su za vanjsku upotrebu! 

Dostupno u dva promjera i pet boja
-Idealno za: DIY svjetiljke i ljubitelje industrijskog dizajna, savršeno za barove I lokale gdje gostima želite omogućiti punjenje njihovih električnih gadgeta.

Dodatak
: dodaci za  Creative Tube



5 - Spostaluce

Spostaluce  je zidna svjetiljka po mjeri: to je metalni reflektor u 10 različitih izvedbi koji možete postaviti gdje god želite. Metalna osnova ima bočne rupe, pa možete serijski vezati nekoliko lampi Spostaluce u niz u svim smjerovima. Zajedno s tekstilnim kabelima, možete birati i između četiri boje koje smo prethodno odabrali za vas, ili odabrati svoju omiljenu. 

- Dostupno u šest verzija

- Idealno za: one koji traže jedinstvenu rasvjetu

- Preporuka: žarulja Half Sphere do pola zasjenjena kako bi imali indirektno svjetlo


6 – Pinocchio

Pinocchio  je rješenje za dizajniranje visećih i zidnih lampi! Napravljen je od 100% talijanskog drveta bukve i idealan je za upotrebu sa Snake ili SnakeBis. Njegova ruka je pokretna i može se pričvrstiti na tri različite visine. Pinocchio vam omogućuje montiranje svjetiljki promjera do najviše 50 cm: na primjer, možete napraviti alternativu klasičnim noćnim lampama.

 -Dostupno:  u tri boje ( natur, crno i bijelo bojano drveo)
-Idealno za one koji vole skandinavski stil i osobni dizajn lampe
-Dopuniti sa: Snake ili SnakeBis u boji koja najbolje odgovara vašem interijeru


7 - SnakeBis

Praktičan SnakeBis koji samo trebate uključiti u električnu utičnicu i dodati žarulju po vašem izboru: možete je omotati oko police za knjige, ograde stepeništa, objesiti na kuku ili još bolje, decentralizator. 

Dostupno u  120 boja
-Idealno za one koji ne vole lampe koje možete pomicati prema potrebi
-Dopuniti s: Pinocchio ili Archet (do)



8 - Keramički pauk „Spider“

Zašto jedna lampa ako ih možete imati nekoliko? Keramički Spider je kaskada tekstilnih kabela i žarulja: stropna svjetiljka, spremna za ravnomjerno i strateško osvjetljenje bilo kojeg interijera. Ručno izrađena i ukrašena rozeta talijanske izrade, keramička grla za žarulje navoja E27 vedrih boja, usklađene s električnim tekstilnim kabelima. 

-Dostupno sa  6 ili 7 visilica
-Idealno za: moderne kuhinje s klasičnim detaljima
-Dodatno opremite sa: Edison žaruljama, koje daju dodatni vintage stil


9 - Visilica od mornarskog konopa

Viseća lampa s kabelom obučenim mornarskim konopom daje poseban skandinavski stil. Minimalistička, ali daleko od hladne svjetiljke: mornarsko uže i drvo mogu se koristiti u spavaćoj sobi ili kući rustikalnog ili shabby stila, ali i svim drugim prostorima.  

-Dostupno u  14 kombinacija
-Idealno za: ljubitelje mornarskih detalja
-Dopunite ga: Smoky LED Globe G95 žarulja



10 - Električni razdjelnici

Nema više bijelih kabela! Četiri SCHUKO utičnice /10A za produžetak strujnog izvora, kabel širokog promjera (1,5 mm²) izrađen je u Italiji i dostupan u pet duljina. 

Napokon, schuko utikač opremljen prstenom koji olakšava spajanje i vađenje
- Dostupno u  
24 boje
Idealno za: one koji žele imati živopisnu radnu površinu
- Dopunite: Posaluce, idealnom stolnom lampom


Objavljeno 2020-12-03 napisao/la Tatjana 2227

Kategorija blogova

Traženje blogova

Izbornik