Katalog

Dostupnost

Pribor za Creative-Tube 

Prikazuje 1 - 9 of 9 stavki
 • 16,50 € Na lageru u centralnom skladištu
  S aluminijskom razvodnom kutijom T-oblika, s tri izlaza, možete slobodno razvijati svoju maštu i povezivati je s Creative-Tube od 20 mm, kreirajući spektakularne instalacije na zidovima. Razvodna kutija omogućuje odvajanje žica i stvaranje dvije izlazne staze kako bi osvijetlili svaki kutak vašeg doma ili radnog mjesta!
 • 18,00 € Na lageru u centralnom skladištu
  S aluminijskom razvodnom kutijom X-oblika, s četiri izlaza, možete slobodno razvijati svoju maštu i povezivati je s Creative-Tube od 20 mm, kreirajući spektakularne instalacije na zidovima. Razvodna kutija omogućuje odvajanje žica i stvaranje dvije izlazne staze kako bi osvijetlili svaki kutak vašeg doma ili radnog mjesta!
 • 0,15 € Na lageru u centralnom skladištu
  Kabelska obujmica omogućuje jednostavno i lako postavljanje Creative-Tubes sustava. Obujmica za Creative-Tubes s promjerom od 16 mm ima izglađene rubove, što olakšava umetanje cijevi u obujmicu bez oštećenja materijala s kojim je obložena.Pažnja! Vicji i zidni utikač nisu uključeni.
 • 0,17 € Na lageru u centralnom skladištu
  Kabelska obujmica omogućuje jednostavno i lako postavljanje Creative-Tubes sustava. Obujmica za Creative-Tubes s promjerom od 20 mm ima izglađene rubove, što olakšava umetanje cijevi u obujmicu bez oštećenja materijala s kojim je obložena.Pažnja! Vicji i zidni utikač nisu uključeni.
 • 7,00 € Na lageru u centralnom skladištu
  Metalni završetak je osnovni pribor za spajanje 20 mm Creative-Tubes s aluminijskim razdjelnim kutijama, čime se stvaraj šarmantne instalacije na zidu. Izrađen od metala s cinkovom završnom obradom, završetak je postavljen izravno na razvodnu kutiju i opremljen je vijčanim stezaljkama za pričvršćivanje krajeva Creative-Tubes.
 • 5,25 € Na lageru u centralnom skladištu
  Metalna završetak je osnovni dio pribora za spajanje 16 mm Creative-Tubes na rozete i držače žarulje. Završetak je izrađen od metala, kromiran, uključuje vijčane stezaljke, maticu, podložak navojnu cijev.
 • 5,25 € Na lageru u centralnom skladištu
  Metalna završetak je osnovni dio pribora za spajanje 16 mm Creative-Tubes na rozete i držače žarulje. Završetak je izrađen od metala, bakar, uključuje vijčane stezaljke, maticu, podložak navojnu cijev.
 • 5,25 € Na lageru u centralnom skladištu
  Metalna završetak je osnovni dio pribora za spajanje 16 mm Creative-Tubes na rozete i držače žarulje. Završetak je izrađen od metala, mesing, uključuje vijčane stezaljke, maticu, podložak navojnu cijev.
 • 5,25 € Na lageru u centralnom skladištu
  Metalna završetak je osnovni dio pribora za spajanje 16 mm Creative-Tubes na rozete i držače žarulje. Završetak je izrađen od metala, crni biser uključuje vijčane stezaljke, maticu, podložak navojnu cijev.
Prikazuje 1 - 9 of 9 stavki

Recently Viewed

No products

Menu