Dodaci za Creative-Tube 

Creative-Tube nije obična kanalica za provođenje kablova. Odaberite boju, veličinu promjera i potrebne dodatke za Creative Tube te savijte i oblikujte kako želite da biste stvorili unikatnu svjetiljku na svom stropu ili zidu. Za zaista spektakularan oblik Vaše Creative Tube, dodaci uključuju aluminijske razvodne kutije, vodilice za zid i metalne završetke.

Prikazuje 1 - 9 of 9 stavki
 • 158,00 kn Na lageru u centralnom skladištu
  S aluminijskom razvodnom kutijom T-oblika, s tri izlaza, možete slobodno razvijati svoju maštu i povezivati je s Creative-Tube od 20 mm, kreirajući spektakularne instalacije na zidovima. Razvodna kutija omogućuje odvajanje žica i stvaranje dvije izlazne staze kako bi osvijetlili svaki kutak vašeg doma ili radnog mjesta!
 • 197,50 kn Na lageru u centralnom skladištu
  S aluminijskom razvodnom kutijom X-oblika, s četiri izlaza, možete slobodno razvijati svoju maštu i povezivati je s Creative-Tube od 20 mm, kreirajući spektakularne instalacije na zidovima. Razvodna kutija omogućuje odvajanje žica i stvaranje dvije izlazne staze kako bi osvijetlili svaki kutak vašeg doma ili radnog mjesta!
 • 1,60 kn Na lageru u centralnom skladištu
  Kabelska obujmica omogućuje jednostavno i lako postavljanje Creative-Tubes sustava. Obujmica za Creative-Tubes s promjerom od 16 mm ima izglađene rubove, što olakšava umetanje cijevi u obujmicu bez oštećenja materijala s kojim je obložena.Pažnja! Vicji i zidni utikač nisu uključeni.
 • 1,60 kn Na lageru u centralnom skladištu
  Kabelska obujmica omogućuje jednostavno i lako postavljanje Creative-Tubes sustava. Obujmica za Creative-Tubes s promjerom od 20 mm ima izglađene rubove, što olakšava umetanje cijevi u obujmicu bez oštećenja materijala s kojim je obložena.Pažnja! Vicji i zidni utikač nisu uključeni.
 • 57,60 kn Na lageru u centralnom skladištu
  Metalni završetak je osnovni pribor za spajanje 20 mm Creative-Tubes s aluminijskim razdjelnim kutijama, čime se stvaraj šarmantne instalacije na zidu. Izrađen od metala s cinkovom završnom obradom, završetak je postavljen izravno na razvodnu kutiju i opremljen je vijčanim stezaljkama za pričvršćivanje krajeva Creative-Tubes.
 • 46,90 kn Na lageru u centralnom skladištu
  Metalna završetak je osnovni dio pribora za spajanje 16 mm Creative-Tubes na rozete i držače žarulje. Završetak je izrađen od metala, kromiran, uključuje vijčane stezaljke, maticu, podložak navojnu cijev.
 • 46,90 kn Na lageru u centralnom skladištu
  Metalna završetak je osnovni dio pribora za spajanje 16 mm Creative-Tubes na rozete i držače žarulje. Završetak je izrađen od metala, bakar, uključuje vijčane stezaljke, maticu, podložak navojnu cijev.
 • 46,90 kn Na lageru u centralnom skladištu
  Metalna završetak je osnovni dio pribora za spajanje 16 mm Creative-Tubes na rozete i držače žarulje. Završetak je izrađen od metala, mesing, uključuje vijčane stezaljke, maticu, podložak navojnu cijev.
 • 46,90 kn Na lageru u centralnom skladištu
  Metalna završetak je osnovni dio pribora za spajanje 16 mm Creative-Tubes na rozete i držače žarulje. Završetak je izrađen od metala, crni biser uključuje vijčane stezaljke, maticu, podložak navojnu cijev.
Prikazuje 1 - 9 of 9 stavki

Zadnje gledano

Nema proizvoda

Izbornik