Katalog

Dostupnost

Drvena 

Prikazuje 1 - 12 of 12 stavki
 • 4,90 € Na lageru u centralnom skladištu
  The Bark E27 držača za lampu u kompletu s nosačem kabela, visine 11 centimetara, jednostavno i provokativno rješenje: u stvari, jedinstvena vanjska površina donosi toplinu u okruženje i u prostor unosi dašak prirode i ruralnosti.l Svaki Bark komplet držača za lampu je izrađen iz jednog komada pravog naravnog drveta, pri čemu je svaki komad jedinstven....
 • 8,90 € Na lageru u centralnom skladištu
  The Bark E27 držača za lampu u kompletu s nosačem kabela, visine 22 centimetara, jednostavno i provokativno rješenje: u stvari, jedinstvena vanjska površina donosi toplinu u okruženje i u prostor unosi dašak prirode i ruralnosti.l Svaki Bark komplet držača za lampu je izrađen iz jednog komada pravog naravnog drveta, pri čemu je svaki komad jedinstven....
 • 4,90 € Na lageru u centralnom skladištu
  Prirodno drvo, sirovo, 100% izrađeno u Italiji, idealan je materijal za kombinaciju s našim električnim vodovima. To grlo odgovara svim dvožilnim i trožilnim kabelima, okruglim i zamotanim. Drvo možete obojiti ili impregnirati prema vašim kreacijama. Komplet sadrži bakelitno grlo ENEC-IMQ certificirano, stezaljki za kabel i kapu izrađenu od prirodnog...
 • 11,90 € Na lageru u centralnom skladištu
  Bjelo obojeno prirodno drvo, 100% izrađeno u Italiji, idealan je materijal za kombinaciju s našim električnim vodovima. To grlo je izrađeno posebno za XL uže s promjerom od 16 mm. Komplet sadrži termoplastike grlo ENEC-IMQ certificirano, stezaljki za kabel i kapu izrađenu od prirodnog drveta.
 • 11,90 € Na lageru u centralnom skladištu
  Crno obojeno prirodno drvo, 100% izrađeno u Italiji, idealan je materijal za kombinaciju s našim električnim vodovima. To grlo je izrađeno posebno za XL uže s promjerom od 16 mm. Komplet sadrži termoplastike grlo ENEC-IMQ certificirano, stezaljki za kabel i kapu izrađenu od prirodnog drveta.
 • 9,90 € Na lageru u centralnom skladištu
  Prirodno drvo, sirovo, 100% izrađeno u Italiji, idealan je materijal za kombinaciju s našim električnim vodovima. To grlo je izrađeno posebno za XL uže s promjerom od 16 mm. Drvo možete obojiti ili impregnirati prema vašim kreacijama. Komplet sadrži termoplastike grlo ENEC-IMQ certificirano, stezaljki za kabel i kapu izrađenu od prirodnog drveta.
 • 11,90 € Na lageru u centralnom skladištu
  Bjelo obojeno prirodno drvo, 100% izrađeno u Italiji, idealan je materijal za kombinaciju s našim električnim vodovima. To grlo je izrađeno posebno za 2XL uže s promjerom od 24 mm. Komplet sadrži termoplastike grlo ENEC-IMQ certificirano, stezaljki za kabel i kapu izrađenu od prirodnog drveta.
 • 11,90 € Na lageru u centralnom skladištu
  Crno obojeno prirodno drvo, 100% izrađeno u Italiji, idealan je materijal za kombinaciju s našim električnim vodovima. To grlo je izrađeno posebno za 2XL uže s promjerom od 24 mm. Komplet sadrži termoplastike grlo ENEC-IMQ certificirano, stezaljki za kabel i kapu izrađenu od prirodnog drveta.
 • 9,90 € Na lageru u centralnom skladištu
  Prirodno drvo, sirovo, 100% izrađeno u Italiji, idealan je materijal za kombinaciju s našim električnim vodovima. To grlo je izrađeno posebno za 2XL uže s promjerom od 24 mm. Drvo možete obojiti ili impregnirati prema vašim kreacijama. Komplet sadrži termoplastike grlo ENEC-IMQ certificirano, stezaljki za kabel i kapu izrađenu od prirodnog drveta.
 • 11,90 € Na lageru u centralnom skladištu
  Bjelo obojeno prirodno drvo, 100% izrađeno u Italiji, idealan je materijal za kombinaciju s našim električnim vodovima. To grlo je izrađeno posebno za 3XL uže s promjerom od 30 mm. Komplet sadrži termoplastike grlo ENEC-IMQ certificirano, stezaljki za kabel i kapu izrađenu od prirodnog drveta.
 • 11,90 € Na lageru u centralnom skladištu
  Crno obojeno prirodno drvo, 100% izrađeno u Italiji, idealan je materijal za kombinaciju s našim električnim vodovima. To grlo je izrađeno posebno za 3XL uže s promjerom od 30 mm. Komplet sadrži termoplastike grlo ENEC-IMQ certificirano, stezaljki za kabel i kapu izrađenu od prirodnog drveta.
 • 9,90 € Na lageru u centralnom skladištu
  Prirodno drvo, sirovo, 100% izrađeno u Italiji, idealan je materijal za kombinaciju s našim električnim vodovima. To grlo je izrađeno posebno za 3XL uže s promjerom od 30 mm. Drvo možete obojiti ili impregnirati prema vašim kreacijama. Komplet sadrži termoplastike grlo ENEC-IMQ certificirano, stezaljki za kabel i kapu izrađenu od prirodnog drveta.
Prikazuje 1 - 12 of 12 stavki

Recently Viewed

No products

Menu